DR.MALİO SALEP 100 GR

%29 İNDİRİM
11,48 TL
8,20 TL
Stok Kodu DHD153
Barkod 8681166507088
Marka Dr.Malio
Diğer Seçenekler
Ürün Açıklaması

SALEP 100 GR

DR. MALIO SALEP, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL KARIŞIMLAR İLE SİZLERE HER ALANDA ÜRÜN HAZIRLAMA İMKANI SUMAKTADIR. ÜRÜN HAZIRLAMA ESNASINDA DİLERSENİZ TENCEREDE SÜT VE SALEP KARIŞIMINIZI KAYNATARAK ÜRÜN HAZIRLAYABİLİR, DİLERSENİZ KAYNATMIŞ OLDUĞUNUZ SÜTÜ SALEP İLE BİR FİNCANDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA GIDA İŞLETMELERİNDE ANLIK BUHAR BUÇUĞUNDA KAYNATARAK MÜKEMMEL ÜRÜNLERDE HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Hazırlanış Bilgisi:

Cezve veya Tencere ile Hazırlama (Evde Hazırlama Yöntemi)

1-Salep Hazırlanacak Fincan Sayısına Göre Cezveye veya Tencereye Her Fincan İçin 160ml (1.5 Çay Bardağı veya 1 Fincan) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur.

2-Kısık Ateşte Yaklaşık 70-75 oC Dereceye Ulaşana Kadar Isıtılır. Daha Sonra Her Fincan İçin 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Salep Eklenir.

3-Ürün Kaynayana Kadar Çırpma Teli ile Yavaş Yavaş Karıştırılır.

4-Kaynamaya Başlayan Salep’in Özümsenmesi İçin Yaklaşık 1 Dakika Kadar Daha Kısık Ateşte Karıştırılarak Kaynatılması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanması

1- Pitcher veya Benzer Bir Kabın İçerisine 160 ml (1.5 Çay Bardağı) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur. Daha Sonra 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Salep Eklenir.

2-Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanır.

 

NOT: 1 Yemek Kaşığı Yaklaşık 20-25 g Salep Olarak Belirlenmiştir.

Katalog ve Hazırlanış Videosu İçin: www.drmalio.com


Alerjen Bilgisi: Süt ürünü(laktoz) içerir.


salep.jpg (59 KB)

  • Ürün Açıklaması

SALEP 100 GR

DR. MALIO SALEP, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL KARIŞIMLAR İLE SİZLERE HER ALANDA ÜRÜN HAZIRLAMA İMKANI SUMAKTADIR. ÜRÜN HAZIRLAMA ESNASINDA DİLERSENİZ TENCEREDE SÜT VE SALEP KARIŞIMINIZI KAYNATARAK ÜRÜN HAZIRLAYABİLİR, DİLERSENİZ KAYNATMIŞ OLDUĞUNUZ SÜTÜ SALEP İLE BİR FİNCANDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA GIDA İŞLETMELERİNDE ANLIK BUHAR BUÇUĞUNDA KAYNATARAK MÜKEMMEL ÜRÜNLERDE HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Hazırlanış Bilgisi:

Cezve veya Tencere ile Hazırlama (Evde Hazırlama Yöntemi)

1-Salep Hazırlanacak Fincan Sayısına Göre Cezveye veya Tencereye Her Fincan İçin 160ml (1.5 Çay Bardağı veya 1 Fincan) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur.

2-Kısık Ateşte Yaklaşık 70-75 oC Dereceye Ulaşana Kadar Isıtılır. Daha Sonra Her Fincan İçin 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Salep Eklenir.

3-Ürün Kaynayana Kadar Çırpma Teli ile Yavaş Yavaş Karıştırılır.

4-Kaynamaya Başlayan Salep’in Özümsenmesi İçin Yaklaşık 1 Dakika Kadar Daha Kısık Ateşte Karıştırılarak Kaynatılması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanması

1- Pitcher veya Benzer Bir Kabın İçerisine 160 ml (1.5 Çay Bardağı) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur. Daha Sonra 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Salep Eklenir.

2-Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanır.

 

NOT: 1 Yemek Kaşığı Yaklaşık 20-25 g Salep Olarak Belirlenmiştir.

Katalog ve Hazırlanış Videosu İçin: www.drmalio.com


Alerjen Bilgisi: Süt ürünü(laktoz) içerir.


salep.jpg (59 KB)