DR.MALİO SICAK ÇİKOLATA 100 GR

%29 İNDİRİM
11,48 TL
8,20 TL
Stok Kodu DHD152
Barkod 8681166507095
Marka Dr.Malio
Diğer Seçenekler
Ürün Açıklaması

SICAK ÇİKOLATA 100 GR

DR. MALIO SICAK ÇİKOLATA, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL KARIŞIMLAR İLE SİZLERE HER ALANDA ÜRÜN HAZIRLAMA İMKANI SUMAKTADIR. ÜRÜN HAZIRLAMA ESNASINDA DİLERSENİZ TENCEREDE SÜT VE SICAK ÇİKOLATA KARIŞIMINIZI KAYNATARAK ÜRÜN HAZIRLAYABİLİR, DİLERSENİZ KAYNATMIŞ OLDUĞUNUZ SÜTÜ SICAK ÇİKOLATA İLE BİR FİNCANDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA GIDA İŞLETMELERİNDE ANLIK BUHAR BUÇUĞUNDA KAYNATARAK MÜKEMMEL ÜRÜNLERDE HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Cezve veya Tencere ile Hazırlama (Evde Hazırlama Yöntemi)

1-Sıcak Çikolata Hazırlanacak Fincan Sayısına Göre Cezveye veya Tencereye Her Fincan İçin 160 ml (1.5 Çay Bardağı veya 1 Fincan) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur.

2-Kısık Ateşte Yaklaşık 70-75 oC Dereceye Ulaşana Kadar Isıtılır. Daha Sonra Her Fincan İçin 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

3-Ürün Kaynayana Kadar Çırpma Teli ile Yavaş Yavaş Karıştırılır.

4-Kaynamaya Başlayan Sıcak Çikolata Özümsenmesi İçin Yaklaşık 1 Dakika Kadar Daha Kısık Ateşte Karıştırılarak Kaynatılması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanması

1- Pitcher veya Benzer Bir Kabın İçerisine 160 ml (1.5 Çay Bardağı) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur. Daha Sonra 20-25 gr (1 yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

2-Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanır.

 

Not : 1 Yemek Kaşığı Yaklaşık 20-25 gr Sıcak Çikolata Tozu Olarak Belirlenmiştir.

Katalog ve Hazırlanış Videosu İçin: www.drmalio.com



Alerjen Bilgisi: Süt ürünü(laktoz) içerir.


sıcak çikolata.jpg (58 KB)

  • Ürün Açıklaması

SICAK ÇİKOLATA 100 GR

DR. MALIO SICAK ÇİKOLATA, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL KARIŞIMLAR İLE SİZLERE HER ALANDA ÜRÜN HAZIRLAMA İMKANI SUMAKTADIR. ÜRÜN HAZIRLAMA ESNASINDA DİLERSENİZ TENCEREDE SÜT VE SICAK ÇİKOLATA KARIŞIMINIZI KAYNATARAK ÜRÜN HAZIRLAYABİLİR, DİLERSENİZ KAYNATMIŞ OLDUĞUNUZ SÜTÜ SICAK ÇİKOLATA İLE BİR FİNCANDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA GIDA İŞLETMELERİNDE ANLIK BUHAR BUÇUĞUNDA KAYNATARAK MÜKEMMEL ÜRÜNLERDE HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Cezve veya Tencere ile Hazırlama (Evde Hazırlama Yöntemi)

1-Sıcak Çikolata Hazırlanacak Fincan Sayısına Göre Cezveye veya Tencereye Her Fincan İçin 160 ml (1.5 Çay Bardağı veya 1 Fincan) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur.

2-Kısık Ateşte Yaklaşık 70-75 oC Dereceye Ulaşana Kadar Isıtılır. Daha Sonra Her Fincan İçin 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

3-Ürün Kaynayana Kadar Çırpma Teli ile Yavaş Yavaş Karıştırılır.

4-Kaynamaya Başlayan Sıcak Çikolata Özümsenmesi İçin Yaklaşık 1 Dakika Kadar Daha Kısık Ateşte Karıştırılarak Kaynatılması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanması

1- Pitcher veya Benzer Bir Kabın İçerisine 160 ml (1.5 Çay Bardağı) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur. Daha Sonra 20-25 gr (1 yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

2-Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanır.

 

Not : 1 Yemek Kaşığı Yaklaşık 20-25 gr Sıcak Çikolata Tozu Olarak Belirlenmiştir.

Katalog ve Hazırlanış Videosu İçin: www.drmalio.com



Alerjen Bilgisi: Süt ürünü(laktoz) içerir.


sıcak çikolata.jpg (58 KB)