DR.MALİO SICAK ÇİKOLATA 500 GR

%29 İNDİRİM
36,58 TL
26,13 TL
Stok Kodu DHD038
Barkod 8681166505176
Marka Dr.Malio
Diğer Seçenekler
Ürün Açıklaması

Dr.Malio Sıcak Çikolata

DR. MALIO SICAK ÇİKOLATA, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL KARIŞIMLAR İLE SİZLERE HER ALANDA ÜRÜN HAZIRLAMA İMKANI SUMAKTADIR. ÜRÜN HAZIRLAMA ESNASINDA DİLERSENİZ TENCEREDE SÜT VE SICAK ÇİKOLATA KARIŞIMINIZI KAYNATARAK ÜRÜN HAZIRLAYABİLİR, DİLERSENİZ KAYNATMIŞ OLDUĞUNUZ SÜTÜ SICAK ÇİKOLATA İLE BİR FİNCANDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA GIDA İŞLETMELERİNDE ANLIK BUHAR BUÇUĞUNDA KAYNATARAK MÜKEMMEL ÜRÜNLERDE HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Cezve veya Tencere ile Hazırlama (Evde Hazırlama Yöntemi)

1-Sıcak Çikolata Hazırlanacak Fincan Sayısına Göre Cezveye veya Tencereye Her Fincan İçin 160 ml (1.5 Çay Bardağı veya 1 Fincan) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur.

2-Kısık Ateşte Yaklaşık 70-75 oC Dereceye Ulaşana Kadar Isıtılır. Daha Sonra Her Fincan İçin 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

3-Ürün Kaynayana Kadar Çırpma Teli ile Yavaş Yavaş Karıştırılır.

4-Kaynamaya Başlayan Sıcak Çikolata Özümsenmesi İçin Yaklaşık 1 Dakika Kadar Daha Kısık Ateşte Karıştırılarak Kaynatılması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Sıcak Çikolata Makinesi ile Hazırlama

1-Bir kabın içerisine 1 Lt Süt (Tercihen Tam Yağlı) Eklenir.

2-Mikrodalga veya Bir Isıtıcı ile 70-75 oC Dereceye Kadar Isıtılır.

3-Daha Sonra 120-125 grDr.MalioSıcak Çikolata Toz Karışımı Eklenir ve Homojen Kıvama Gelene Kadar Karıştırma Teli ile Karıştırılır.

4-Homojen Kıvama Gelen Ürün Sıcak Çikolata Makinesine Doldurulur. Sıcak Çikolata Makinesinin Isısı 75-80 oC Dereceye Ayarlanır. Yaklaşık 30-45dk Süre Makinede Yoğunlaşması ve Özünü Oluşturması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanması

1- Pitcher veya Benzer Bir Kabın İçerisine 160 ml (1.5 Çay Bardağı) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur. Daha Sonra 20-25 gr (1 yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

2-Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanır.

Not : 1 Yemek Kaşığı Yaklaşık 20-25 gr Sıcak Çikolata Tozu Olarak Belirlenmiştir.

Alerjen Bilgisi: Süt ürünü(laktoz) içerir.

  • Ürün Açıklaması

Dr.Malio Sıcak Çikolata

DR. MALIO SICAK ÇİKOLATA, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL KARIŞIMLAR İLE SİZLERE HER ALANDA ÜRÜN HAZIRLAMA İMKANI SUMAKTADIR. ÜRÜN HAZIRLAMA ESNASINDA DİLERSENİZ TENCEREDE SÜT VE SICAK ÇİKOLATA KARIŞIMINIZI KAYNATARAK ÜRÜN HAZIRLAYABİLİR, DİLERSENİZ KAYNATMIŞ OLDUĞUNUZ SÜTÜ SICAK ÇİKOLATA İLE BİR FİNCANDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA GIDA İŞLETMELERİNDE ANLIK BUHAR BUÇUĞUNDA KAYNATARAK MÜKEMMEL ÜRÜNLERDE HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Cezve veya Tencere ile Hazırlama (Evde Hazırlama Yöntemi)

1-Sıcak Çikolata Hazırlanacak Fincan Sayısına Göre Cezveye veya Tencereye Her Fincan İçin 160 ml (1.5 Çay Bardağı veya 1 Fincan) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur.

2-Kısık Ateşte Yaklaşık 70-75 oC Dereceye Ulaşana Kadar Isıtılır. Daha Sonra Her Fincan İçin 20-25 gr (1 Yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

3-Ürün Kaynayana Kadar Çırpma Teli ile Yavaş Yavaş Karıştırılır.

4-Kaynamaya Başlayan Sıcak Çikolata Özümsenmesi İçin Yaklaşık 1 Dakika Kadar Daha Kısık Ateşte Karıştırılarak Kaynatılması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Sıcak Çikolata Makinesi ile Hazırlama

1-Bir kabın içerisine 1 Lt Süt (Tercihen Tam Yağlı) Eklenir.

2-Mikrodalga veya Bir Isıtıcı ile 70-75 oC Dereceye Kadar Isıtılır.

3-Daha Sonra 120-125 grDr.MalioSıcak Çikolata Toz Karışımı Eklenir ve Homojen Kıvama Gelene Kadar Karıştırma Teli ile Karıştırılır.

4-Homojen Kıvama Gelen Ürün Sıcak Çikolata Makinesine Doldurulur. Sıcak Çikolata Makinesinin Isısı 75-80 oC Dereceye Ayarlanır. Yaklaşık 30-45dk Süre Makinede Yoğunlaşması ve Özünü Oluşturması Gerekmektedir. Daha Sonra Servise Hazır Olarak Kullanımı Sağlanır.

Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanması

1- Pitcher veya Benzer Bir Kabın İçerisine 160 ml (1.5 Çay Bardağı) Süt (Tercihen Tam Yağlı) Doldurulur. Daha Sonra 20-25 gr (1 yemek Kaşığı) Sıcak Çikolata Tozu Eklenir.

2-Buhar Çubuğunda Kaynatılarak Hazırlanır.

Not : 1 Yemek Kaşığı Yaklaşık 20-25 gr Sıcak Çikolata Tozu Olarak Belirlenmiştir.

Alerjen Bilgisi: Süt ürünü(laktoz) içerir.